Piese, vanzari, inchirieri si service utilaje - ConnaTony.ro

Piese, vanzari, inchirieri si service utilaje

Piese utilaje

Având colaboratori din UE, SUA și Asia, firma noastră  oferă piese de schimb pentru utilaje de construcții, hidraulice și pneumatice, atât originale cât și after market.

Oferta noastră cuprinte numai piese de calitate superioară, cu certificat de garanție.
Piese de schimb

komatsu2

Fie  aveți nevoie numai de piese de motor  sau chiar un motor complet, noi le putem oferi la cele mai avantajoase prețuri din România.

Piese de motor

Gama completă de electromotoare și alternatoare Bosch, Delco Remy - pentru orice utilaj. Prețul corect și calitatea garantată.

Electromotoare

Gama extinsă de piese pentru sisteme de rulare utilaje, role rulare și susțineresenilelanțuri de rulare, într-un singur loc.

Sisteme de rulare

Vânzări și Închirieri

Parcul nostru de utilaje este alcătuit din diverse tipuri de utilaje, pentru a acoperi toate tipurile de lucrări pe care le efectuați. Serviciul nostru de închirieri este unul foarte flexibil. 

 

Inchirieri

   Vanzari

Motostivuitor Lugli
Piese originale

Service

Departamentul de service este dotat cu echipament de ultima generațiecare acoperă toate necesitățile clienților, de la reparații minore până la cele mai complexe. Peste 25 de experți în reparații utilaje  stau la dispoziție pentru remedierea problemei dumneavoastră.

 

Service Utilaje