Oferim soluții inovatoare pentru

progresul durabil.

Piese utilaje

Având colaboratori din UE, SUA și Asia, firma noastră vă oferă piese de schimb pentru utilaje de construcții, hidraulice și pneumatice, atât originale cât și after market.

Oferta noastră cuprinte numai piese de calitate superioară, cu certificat de garanție.

Fie că aveți nevoie numai de piese de motor sau chiar un motor complet, noi le putem oferi la cele mai avantajoase prețuri din România.

Gama completă de electromotoare și alternatoare Bosch, Delco Remy - pentru orice utilaj. Prețul corect și calitatea garantată.

Gama extinsă de piese pentru sisteme de rulare utilaje, role rulare și susținere, șenile, lanțuri de rulare, într-un singur loc.

Piese utilaje

Parcul nostru de utilaje este alcătuit din diverse tipuri de utilaje, pentru a acoperi toate tipurile de lucrări pe care le efectuați. Serviciul nostru de închirieri este unul foarte flexibil.

Service

Departamentul de service este dotat cu echipament de ultima generație, care acoperă toate necesitățile clienților, de la reparații minore până la cele mai complexe. Peste 25 de experți în reparații utilaje vă stau la dispoziție pentru remedierea problemei dumneavoastră.

Cu o experiență vastă în

Utilaje și piese de schimb